Brigita ja Ragnar sidusid oma teed ühiseks 20. veebruaril ja soovisid selleks puhuks minult torti. Väiksemat sorti pidu leidis aset Rõuges romantilises Ööbikuoru villas.
Pruut saatis ette ka välimuse soovi ja sellest lähtuvalt valmis järgnev 5 kilogrammi kaaluv pulmatort.
Sisu osas oli erisooviks, et see oleks gluteeni- ja kaseiinivaba. Nii saigi biskviit tehtud kartulitärklise ja kakaoga (kuna eelistati tumedat tordipõhja) ja kreem taimse vahukreemi ja kookoskreemiga ning lisandiks eksootiliste viljade püree ja vaarikad. Ütlen ausalt ära, et natuke nihu läks asi mul võikreemi asendamisega. Nimelt tegin n.ö võikreemi taimse margariiniga aga see ei tahenenud külmikus ära ja nii sai tehtud tordile suhkrumassi alla siiski laktoosivaba võiga võikreem. Õnneks see pruuti ei heidutanud ja sai tordi sisu mekkida. Järgmine kord olen targem ja tore, et ma selle apsaka tõttu kliendi pahameele alla ei sattunud. Eks me kõik õpime kuni elame!
Foto - Grethe Rõõm:
Olge hoitud!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar