Tordi katteks lumivalge martsipan. Ümber korruste erkrohelisest martsipanist söödav pärlikett. Sisuks hele biskviit, toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikate ja mustsõstardega. Lilledeks pojeng koos lehtedega ja roos - ikka lillepastast ja ülesehituseks kasutatud lilletraati ja kokkupanemiseks lilleteipi.
Lisatud sai tordi pinnale mõned suhkrupärlid. Keskmisel korrusel on kasutatud royal icing´ut ja šabloonimustrit.
Tordi korrused olid läbimõõtudega 32, 25 ja 15 cm ning kõrgus korrusel 9 cm. Kokku sai tort 11 kg.
Mõned pildid fotograafilt Tõnis Anton, mida jagas minuga pruut:
Lõpetuseks ka pulgakoogid, mis said kaetud lillakaks toonitud šokolaadiga, kaunistatud valge šokolaadi triipude ja suhkrulillekesega.
Päikest teie päevadesse Eilike ja Priit!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar