pühapäev, 17. mai 2015

Pulmatort nr. 62

Ühed vahvad noored otsustasid pidada maha ühe väga vahva peo ja seda veel vahvamas kohas. Nüüd sai seda sõna "vahva" päris palju aga just nii palju nagu tarvis.

Tordi osas olid noortel omad kindlad soovid ja selleks tuli teha ka paar katsetust. Kuna tegemist oli talvise ajaga siis nõustusin tegema kreemiga kaunistatud torti. Sisuks sai tordile klassikaline hele biskviit, millest ühe kihi vahel oli pohla-õunamoos ja teise vahele sai karamelli-vahukoorekreem metsapähklitükkidega ning katteks ilus valge toorjuustu-vahukoorekreem. Küljed olid kaetud valge šokolaadi puistega ning kõige tipuks peal ka pohlad želeega. Kaunistus minimaalne - vaid mõned šokolaadikuulid- ja lehvikud. Mõnus nunnu ja hoopis teismoodi pulmatort kui minult tavaliselt soovitud on. Hästi vahva tegemine oli ja asjale lisas vürtsi ka väike segadus peopaigaga - sõitsin ühte kohta aga pidu oli hoopis teises kohas :)

Kahjuks on tordist vaid mõned pildid ja need ka peopaigas kiiruga klõpsatud. Ja ärge nüüd mõelge tordi tausta vaadates, et no mis iks kohas seda tori nüüd hoiti. Kõik on õige ja teemas - pidu toimus ju töökojas, mis oli noorpaari ja nende abiliste käe all kaunistatud tõeliseks peosaaliks. Hea meel on näha lahedate ideede julget teostamist.

Siin siis minu kiire klõps:

 
ja üks pilt, mida jagas minuga noorpaar:
 
 
Palju armastust teie ümber!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar