kolmapäev, 17. september 2014

Pulmatort nr. 48

Jah, ei ole naljaasi teha üksinda 80 minikooki aga hakkama sain ja olen üliõnnelik ja veel õnnelikum olen rahulolevate tellijate üle.
Kerli ja Heiki võõrustasid oma sõpru, tuttavaid, sugulasi nii siit kui sealtpoolt piiri Tartumaal Soo Puhkemajas. Olen ise ka seal ühel juubelil käinud ja koht on tõesti mõnus.

Kerli soovis kindlasti minikooke ja et oleks rabarberit sees. Saigi tehtud paar proovitorti ja kokku miksitud täidis, milles valget šokolaadi (vormi hoidmiseks), toorjuustu, vahukoort ja rabarberikeedis ning värviks värsked maasikad. Katteks on lillakatel kookidel martsipan ja valgetel suhkrumass. Toonid on valitud vastavalt pulmavärvidele - fuksiaroosa, valge ja lilla.
Mu fotokale kohe üldse ei meeldi lillad toonid :( See lilla on ikka lilla, mitte mingi sinakas nagu siin tundub. Kahjuks ei ole ka noorpaarilt saadud fotol paremaid toone, sest need pildid ka n.ö tavainimestel tehtud.


 
Pisikesi koogikesi sai tehtud 40+40 ja ühe kaaluks oli ca 135 grammi. Tippu tuli suurem tort, et seda saaks noorpaar lahti lõigata ja kui kellelgi soovi siis ka lisaks tükikesi lõigata.

 
Ja lõpetuseks foto noorpaarilt, mille autor on keegi pulma külalistest. Luba foto kasutamiseks olemas!


Päikest päevadesse ja palju armastust südamesse kallid noored!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar