Põhi:
200 g šokolaadimaitselisi küpsiseid
60 g sulavõid
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Vooderda 26 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga. Suru mass vormi põhja. Aseta külmikusse.
Täidis:
1 kg toorjuustu
350 g tumedat šokolaadi
200 g suhkrut
1 spl vanillisuhkrut
5 muna
150 g hapukoort
Sega omavahel toorjuust, hapukoor ja suhkrud. Vahusta massi hulka ükshaaval munad ning lõpuks lisa sulatatud šokolaad. Vala segu põhjale ja küpseta 175 kraadi juures ca 1 tund. Kook on küps kui see on keskelt tahkeks muutunud.
Lase koogil jahtuda ning hoia üle öö külmas.
Kate:
toorjuustu
vahukoort
suhkrut
riivitud sokolaadi
Koogi võib katta toorjuustu-vahukoorekreemiga ning kaunistuseks veel peale riivida tumedat šokolaadi. Muidugi võib jätta ka katmata.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar