kolmapäev, 28. märts 2012

Punased roosid

Lihtsamat sorti kaunistusega martsipaniga kaetud tort. Mida vähem "vidinaid" tordile panna, seda parem on seda lõigata. Et tordi pind liialt tühi ei jääks, siis sai valge šokolaadiga paar joonekest tehtud.


Sisuks toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikatega. Mõõdud 20x25 cm ja kaalult teeb see 1,5 kg.
Roosid on tehtud punasest martsipanist (FunCakes), mis on selline hea ja tugev, et kui roosi lehed vormida siis need jäävad peaaegu et ka koheselt vormi hoidma. Seda martsipani müüvad nii
Koogimeister kui ka Suhkrukunst. Üldiselt ma teengi hetkel roose vaid martsipanist. Muretsesin omale ka selle väga hea lillepasta (Wilton), millega Olga Danilova suhkrulillede koolitusel mässatud sai aga ei ole veel leidnud sellist hetke, et võtan selle pakikese lahti ja hakkan neid uhkeid roose kodus katsetama. Pole veel õiget põhjust ka antud, need roosid sobivad ikka sellise uhke pulma-või juubelitordi peale.

Minu martsipanist roosid siis lähemalt ka:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar