Esimene tort on suhkrumassiga kaetud ja kaaluga 1,3 kg. Tagasihoidliku kaunistusega ja ise oleks ka 100%-liselt rahule jäänud tulemusega, kui kuuekümne kirjutamisel oleks šokolaad tordile kirjutades ka ilusti jooksnud kohe alguses.
Teine tort sai siis külalistega koduses keskkonnas söömiseks. See on 3 kg kaaluv ja täidiseks sedakorda piparmündine šokolaad ja pealt kaetud ganache`ga. Pilt on joonistatud suhkrumassile ja siis tordile tõstetud, lilled on ka suhkrumassist.
Siin siis ka trühvli-kommialus.
Kokku sai 8 erinevat maitset:
kookoskomm (pealt kookoshelvestega), mis on nagu Bounty šokolaad - retsept pärineb DanSukkerilt;
martsipani-kirsitrühvel (peal punane kirsitükk) - retsept omalooming;
mokatrühvel (peal valge šokolaadi triibud ja kohviuba) - retsept omalooming;
piparmündi-maapähklivõikomm (peal roheline piparmündilehe puru), pähklivõi lisab veidi soolakat mekki - retsept mugandatud Urmas Jalakase "76 magustoitu" raamatust;
aprikoosikomm (peal oranž kuivatatud saialill) - retsept mugandatud Urmas Jalakase "76 magustoitu" raamatust;
ja veel ka
valge šokoloaadi-küpsisetrühvel (peal küpsisepuru), mõnusad kreemikad - retsept omalooming.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar