laupäev, 19. märts 2022

Pulmatort nr. 169

 Üks ülimalt populaarne kuupäev oli 2019-ndal aastal 27. juuli - siis oli mul au valmistada tort lausa viide pulma. Olid hullumeelsed päevad täis küpsetamist, tortide kokku panemist, kaunistamist ja enesekirumist jagus igasse minutisse, et kas oli tarvis nii palju tööd võtta. Aga kui keskööks külmikud tortidest tühjaks said, oli veiniklaas käes diivanil lösutades enda üle ikka päris uhke tunne 😍

Tort rändas Võru linnas asuvasse Spring Cafe´sse. 



Tumeda šokolaadi biskviidid, passionikrõbedik, toorjuustu-valge šokolaadi-vaarikapüreekreem, toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikatega. Katteks tumeda šokolaadi ganache. Kaunistuses makroonid ja marjad.

Tordid diameetritega 16, 20 ja 23 cm, kogukaaluks veidi üle 6 kg. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar